Campionate

Declarații incendiare ale lui Maradona despre Messi: "Vine la națională și nici nu atinge mingea! Voi ziceți, «Păi, ce naiba!, e argentinian sau suedez?!»"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 iulie 2015

Diego Armando Maradona a reacționat după jocul slab prestat de Lionel Messi în meciul pierdut în finala cu Chile de la Copa America, scor 0-0 (2-4 d.p.). Fostul fotbalist de legendă al "pumelor" a oferit cîteva declarații interesante legate de vedeta Barcelonei.

"Îl avem pe cel mai bun fotbalist din lume, dă 4 goluri cu Real Sociedad, vine la națională și nici nu atinge mingea! Voi ziceți, «păi, ce naiba!, e argentinian sau suedez?!» Să mai terminăm cu astea. Să nu-l mai cocoloșim.

Pe Messi trebuie să-l tratăm ca pe orice alt fotbalist care îmbracă tricoul naționalei. Ca pe cel mai bun din lume, și cînd e bine, și cînd e rău. Totuși Messi n-a omorît, n-a violat pe nimeni, să nu facem o telenovelă din asta!

Cei care îl critică constructiv, perfect, să continue. Acum ca să facem un sondaj dacă să continue la națională sau nu... asta deja e prea mult, la naiba! Deja vrem să schimbăm președintele.

Nu trebuie să fii extremist, dar nici să te obișnuiești să fii mereu pe locul 2. Riscăm să ne obișNuim cu asta și istoria noastră nu ne permite să ieșim mereu pe locul secund", a spus Maradona pentru cotidianul argentinian Ole.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.