Liga 2

Mari probleme pentru o campioană a României: "Zilele viitoare putem rămîne fără terenul de antrenament"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 July 2015

Oțelul, campioana din sezonul 2010-2011, are mari probleme după ce a rămas fără terenul de joc și riscă să rămînă și fără teren de antrenament.

Cristi Munteanu, managerul echipei Oțelul, retrogradată la finalul sezonului trecut, a vorbit  despre situația de la club.

"Am reușit să semnăm actele pentru a juca la Slobozia. Este bine că avem unde să jucăm meciurile oficiale. Riscăm ca în cîteva zile să rămînem și fără terenul de antrenament. Astăzi ne înscriem pentru liga a doua. Sperăm să rezistăm pînă la final.

Avem mai probleme cu terenul de joc de la Galați. Este o doamnă din Grecia care a primit moștenire un teren pe acolo și o parte este pe stadion. 

Decizia este definitivă și irevocabilă. Nu știu ce vrea să facă acolo, pentru că terenul nu are nici o valoare. Am auzit că vrea să pună gard pe teren", a spus Munteanu la televiziunea sportro.

"Am auzit că doar șase sau șapte echipe s-au înscris pînă acum în Liga a doua. O să fie mari probleme, pentru nu se vor strînge echipe pentru două serii și nimeni nu vrea o serie" Cristi Munteanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.