Liga 1

Prima reacție a lui Bărboianu după victoria din instanță în fața lui Negoiță: "Aș fi un idiot să nu recunosc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 iulie 2015

Ionuț Negoiță a pierdut procesul cu Ștefan Bărboianu după ce l-a acuzat pe acesta că nu și-a apărat corect șansele la meciul împotriva Stelei din sezonul trecut (Citește aici mai multe detalii).

Jucătorul a oferit prima reacție după victoria din instanță în fața finanțatorului de la Dinamo. 

"Sînt foarte bucuros. Am promis că voi face totul pentru a demonstra că tot ce s-a spus despre mine au fost niște lucruri aberante, niște prostii. Mi-am făcut dreptate.

Am arătat tuturor că deși ai bani, nu poți să vorbești doar de dragul de a vorbi. Dosarul este și în civil. După vacanța judecătorească vom avea un prim termen.

Sînt curat și am demonstrat asta. Am greșit atunci, aș fi un idiot să spun că nu a fost fault. Am vrut să opresc atacul și să mă pun în fața jucătorului, dar adversarul a fost mai rapid. Chipciu era jos, m-am ferit să nu calc pe el.

Mi-a fost greu și mie după meci. Am greșit, dar nu a fost niciodată vorba despre altceva. Eu am avut o relație destul de bună cu domnul Negoiță. Dacă mă suna în perioada asta, eram primul care spuneam tuturor că m-a contactat", a zis Bărboianu la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.