Liga 1

Ioan Horoba a fost audiat la DNA în cazul FC Brașov-Gaz Metan 0-0: "Procurorii știu tot!"

Articol de Marius Mărgărit  —  Thursday 16th of July 2015 12:00

Președintele medieșenilor a dat o declarație sub jurămînt și e convins că DNA va face lumină în privința banilor primiți de brașoveni.

Chiar dacă sezonul a început, Ioan Horoba, președintele medieșenilor, a ajuns la DNA, unde a dat o declarație în legătură cu meciul FC Brașov- Gaz Metan.

"Da, am fost audiat, printre altele și despre așa-zisa primă care s-a dat în vestiar jucătorilor de la FC Brașov, după meciul cu noi. S-au dat la pungă peste 200.000 de lei unor fotbaliști neplățiți de 7 luni, la un club în insolvență. Dacă nu este primă, atunci e corupţie! Premiere n-avea cum să fie, că au retrogradat. Acolo nu te mai joci cum s-au jucat unii pînă acum, să spună toate fanteziile pe la Comisia de Disciplină. La DNA, n-ai spus adevărul, se constată că e altceva, te-ai ars!", a spus Horoba.

Procurorii de la Dosarul Transferurilor

Cazul FC Brașov-Gaz Metan este anchetat de aceiași doi procurori care s-au ocupat și de Dosarul Transferurilor, Doru Țuluș și Valentin Burlacu. "Erau foarte bine informați, aveau destule date, din cîte mi-am dat eu seama. Văd că organele statului s-au sesizat și sper să se facă lumină", a mai adăugat șeful Gazului.

Acesta nu îi acuză pe cei de la Chiajna, ci pe cei de la Brașov: "M-au întrebat și de Chiajna, dar eu nu am pronunțat niciodată numele acestui club. Că ei au profitat de conjunctura creată, asta e altceva. Eu am treabă cu Brașovul, fiindcă cei de acolo au fost incorecți. Toți jucătorii au recunoscut și la Comisie că au luat banii, dar nu și de unde și pentru ce. Însă la DNA o să spună ei restul, sînt convins!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.