Stranieri

Rusescu, indezirabil la Sevilla » Viitorul său pare legat de Israel

Raul Rusescu, atacantul cu mască, are 8 selecții și un gol la "națională"

Articol de Beno David, Theodor Jumătate  —  Friday 17th of July 2015 12:00

Olandezul, 41 de ani, fiul marelui Johan, e director sportiv la Maccabi Tel Aviv, campioana ultimilor 3 ani. I-ar putea lua fața lui Ronny Levy, ex-Steaua, antrenor la Haifa.

Pe 13 iunie 2013, Raul Rusescu semna pe 5 sezoane cu FC Sevilla. 2,2 milioane E primea Steaua la acea vreme, iar atacantul avea o clauză de reziliere de 40 de milioane. De atunci însă, "tricolorul" a jucat doar un singur meci în Primera, fiind de două ori împrumutat, la Braga și la Steaua.

Acum, la 27 de ani, e pus pe lista neagră la Sevilla, dar nimeni nu vrea să-l cumpere definitiv. Toți încearcă să-l ia împrumut de la andaluzi. Ultimele două variante sînt din Israel.

Prima a fost Maccabi Haifa. Acolo e dorit de antrenorul Ronny Levy, care a lucrat cu Rusescu și la Urziceni, și la Steaua.

A doua ofertă, de la Maccabi Tel Aviv. Unde director sportiv e Jordi Cruyff din 2012. Fiul lui Johan ar vrea să vadă echipa, campioană 3 ani la rînd, în grupele Champions. Cum nu s-a întîmplat nici în 2013, nici în 2014. De fiecare dată a pierdut în turul 3 preliminar.

Nici în această vară nu stă atît de bine. Cu un nou antrenor, sîrbul Jokanovici, Maccabi tocmai a fost învinsă cu 2-1 de Hibernians (Malta), în prima manșă a turului 2 preliminar CL. Și ar avea nevoie de un vîrf. Așa s-ar fi oprit la Raul de România.

4 antrenoria schimbat Jordi Cruyff în 3 ani la Maccabi Tel Aviv: spaniolul Oscar Garcia, lusitanul Paulo Sousa, Pako Ayestaran (alt spaniol) și sîrbul Slavisa Jokanovici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.