Liga 1

Lovitură pentru Steaua! O echipă importantă din Liga 1 i-a "furat" Stelei omul decisiv din mandatul lui Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 iulie 2015

Din februarie, de cînd a fost demis de șeicii de la Al Hilal, Laurențiu Reghecampf nu și-a găsit echipă și începe să-și piardă colaboratorii.

Pe Radu Paligora, care acum lucrează cu Edward Iordănescu la Pandurii, Reghe l-a pierdut și pe Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul care în această vară a revenit la Steaua după un an de zile.

De departea cea mai importantă pierdere este cea a lui Thomas Neubert. Preparatorul neamț a fost luat și el de Edward Iordănescu la Pandurii.

În prezent, Reghecampf se află în Statele Unite ale Americii, într-o vacanță prelungită!

A1 la Steaua?

În vremea în care a activat în Ghencea, alături de Laurențiu Reghecampf, despre Thomas Neubert s-a spus că a fost principalul responsabil pentru rezultatele obținute în perioada 2012-2014, cînd roș-albaștrii au luat două titluri, s-au calificat în grupele Champions League și au ajuns de două ori în primăvara europeană.

Mult timp din ședințele de pregătire jucătorii intrau pe mîna lui Neubert, acesta implicîndu-se uneori chiar și la exercițiile tactice. Ba mai mult, Reghe chiar își permitea să lipsească de la unele antrenamente, știind că lasă echipa pe mîna lui Neubert.

Pandurii - Steaua este sîmbătă, de la ora 21:00, în direct la Digi, Dolce, Look, Antena 1 și liveTEXT pe GSP.RO. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.