Liga 1

UPDATE Scandal la Steaua cu o zi înainte de Pandurii: un om de bază, exclus din lot de Rădoi! Explicație uluitoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 July 2015

Gabriel Tamaș nu va face parte din lotul Stelei la meciul cu Pandurii de sîmbătă. Mirel Rădoi a decis să-l excludă din lot după ce acesta nu s-a prezentat la antrenamentul de azi dimineață de la Mogoșoaia.

18:45

Impresarul lui Tamaș, Florin Manea, a oferit motivul pentru care fotbalistul nu s-a prezentat la antrenament. "Am înțeles că  nu s-a trezit, nu a avut vreo escapadă. A fost exclus din lot. Am vorbit cu el, a recunoscut că a greșit. Au vorbit între ei, mîine se prezintă la antrenament, intră în programul echipei. Nu m-a anunțat nimeni că trebuie să-i găsesc echipă", a spus agentul conform Dolce Sport.

Fundașul nu a putut fi contactat nici pe telefonul mobil, așa că a fost sancționat drastic de Rădoi, care probabil îl va și amenda, anunță Dolce.

Pandurii - Steaua este sîmbătă, de la ora 21:00, în diect la Antena 1, Digi, Dolce, LookTV ș liveTEXT pe GSP.RO.

Gabriel Tamaș a strîns 15 meciuri la Steaua, 13 în sezonul trecut și două în sezonul acesta. Fundașul n-a reușit să și marcheze. 

Tamaș a venit la Steaua la începutul anului 2015 după ce își reziliase contractul cu Watford din cauza unei accidentări mai lungi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.