Liga 2

FOTO Imagini incredibile » Oțelul a pierdut jumătate din teren! Suprafața a fost îngrădită, jucătorii se antrenează înghesuiți

+10 Foto
Foto: viata-libera.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 iulie 2015

Oțelul trece printr-o situație greu de imaginat. Gălățenii au pierdut la instanțele de judecată jumătate din suprafața de joc a Stadionului ”Zoltan David”, unde fosta campioană se antrenează.

Viata-libera.ro susţine că Oţelul nu a ajuns la o înţelegere cu Valmas Cristiana, care a obţinut retrocedarea terenului din postura de moştenitor. Astfel, însoţită de avocatul său, de executorul judecătoresc Costel Chirică şi de jandarmi, Cristiana Valmas s-a prezentat vineri dimineaţă la stadion pentru a intra în posesia terenului pe care a devenit proprietară printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Noul proprietar a tăiat gardul din partea dinspre oraş pentru a intra pe terenul său, o suprafaţă de 1.900 metri pătraţi, pe care l-a delimitat prin punerea unor ţăruşi. Zona este de la marginea cercului din centrul terenului de joc, pînă în dreptul punctului de executare a loviturilor de pedeapsă, spre poarta din Nord, pe aproape toată lăţimea gazonului.

Astfel, cei de la Oţelul se mai pot antrena doar pe jumătatea de teren aflată în apropierea vestiarelor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.