Liga 1

FOTO Goluri și suveniruri » Steliștii au fost și ei uimiți de cum au fost tratați la Severin

+4 Foto
Chipciu și-a încheiat seara în care a marcat două goluri îmbrățișat de un copil de mingi

Articol de Alex Nicodim (foto)  —  Monday 20th of July 2015 12:00

Jucătorii s-au descălțat pe teren pentru a le ceda copiilor jambierele, apoi au rămas în afara arenei pentru poze și autografe

"Normal că nu-mi cade bine să jucăm acasă într-o astfel de atmosferă". Lui Edi Iordănescu nu i-a plăcut să fie bătut cu 0-3 într-un meci considerat pe teren propriu, iar publicul să celebreze succesul adversarei. Stelei i-a venit perfect! O baie de mulțime într-un moment în care campioane e părăsită de galerie și, în general, de suporterii enervați de pierderea mărcii tradiționale în litigiul cu Ministerul Apărării.

Tratamentul de la Severin i-a surprins și pe jucători, cei mai mulți dintre ei dezobișnuiți de o asemenea atenție. Copiii de mingi s-au repezit pe gazon imediat cum Marius Avram a fluierat încheierea partidei. Adi Popa, Chipciu și Guiherme le-au împărțit jambiere, apărători. Fundașul stînga brazilian a rămas minute bune după ce colegii lui ajunseseră în vestiar. Înconjurat de pitici, "Gui" rămăsese în picioarele goale cînd s-a ridicat din iarbă. Copiii adunaseră de la el tot ce se putea, orice avea roșu și albastru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.