Liga 2

DEZVĂLUIRI Cum a ajuns Oțelul de la titlu și UCL la retrogradare și în insolvență: "Cel puțin 3 milioane € duși pe Apa Sîmbetei"

foto: Mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 July 2015

Agenți de asigurări explică pe înțelesul tuturor polițele prin care Marius Stan l-a acuzat pe Adamescu de devalizarea Oțelului, iar concluzia e tăioasă: "Cel puțin 3 milioane de euro duși pe Apa Sîmbetei".

Specialiștii spun că metodele folosite ar fi “prime mult
umflate sau trimitere de fonduri spre destinații incerte” și au punctat că “nu știm dacă se mai poate recupera ceva din polițe”.

Marius Stan susține că la plecarea sa de la Oțelul, în 2012, în conturile clubului se aflau 7,3 milioane de euro. 4 dintre acestea plecau către societatea Astra Asigurări, controlată de noul patron Adamescu, după doar cîteva zile. Prin intermediul unor poliţe de asigurări. Acum, clubul e în insolvenţă și retrogradat.

Gazeta a contactat mai mulți brokeri de asigurări. Aceștia au studiat atent polițele prezentate de Marius Stan și au tras concluziile.

1. “Sîntem de acord că sînt cel puţin 3 milioane de euro care s-ar putea să fie trimiși pe Apa Sîmbetei”.

2. “Totul s-a realizat prin prime mult umflate sau trimitere de fonduri spre destinaţii incerte, nu știm dacă se mai poate recupera ceva din poliţe”.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma digitală cum au disecat fiecare poliţă în parte mai mulți agenți de asigurări.

Alte materiale exclusiv print:

✓Moment istoric la Steaua: Se întîmplă iar, după 41 de ani! 

✓INTERVIU EXCLUSIV cu jucătorul dat afară înaintea performanței din '86: "Eu am făcut pușcărie pentru Steaua, iar acum MApN distruge un mit!"

✓Rădoi se pune bine cu fanii: măsurile anti-Dinamo luate de la preluarea Stelei

✓Una dintre surprizele "cîinilor" în acest start de sezon: "Sper să devin specialist în assist-uri"

✓Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.