Liga 1

Au rămas 3 » Dinamo se reorientează după ce l-a pierdut pe francezul Le Tallec

Xavier Pentecote

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 20th of July 2015 12:00

Cum fostul cîştigător al Ligii Campionilor a ajuns în Grecia, la Atromitos, Rednic îi mai are pe listă pe Bettiol, Pentecote şi Douniama

Mircea Rednic vrea să-și întărească departamentul ofensiv chiar dacă a început campionatul. Mai multe nume au fost propuse "cîinilor", se tratează cu diverși agenți, cu diverși fotbaliști, mai ales că aceștia trebuie să se integreze într-un plafon salarial strict.

Cum francezul Anthony Le Tallec a semnat aseară cu Atromitos din Grecia un contract pe 2 ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, 200.000 euro salariul anual!, pentru "cîini" mai rămîn 3 variante de jucători liberi de contract. Toate din Hexagon. Gregory Bettiol, 29 de ani, ultima oară la Clermont, fost internațional de juniori pe vremea cînd era la Olympique Lyon, Xavier Pentecote, 28 de ani, ex-Nice, și Ladislas Douniama, 29 de ani, ex-Guingamp, cîștigător al Cupei Franței în 2014, au fost propuși și se așteaptă să se vadă ce pretenții are fiecare.

Gazeta de duminică dezvăluise faptul că un fost cîștigător de Champions League, cu Liverpool, în 2005, Anthony Le Tallec, le-a fost propus dinamoviștilor. Vîrful de 30 de ani a evoluat în ultimul sezon pentru Valenciennes, în liga secundă franceză. Însă francezul a preferat oferta elenilor.

13 goluriîn 34 de meciuri a înscris sezonul trecut Le Tallec pentru Valenciennes

"Cît de curînd vom aduce un atacant foarte bun, pregătit, care va intra direct în meciurile oficiale"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.