Diverse

FOTO El e cel mai devotat fan al lui Inzaghi! Pippo a postat pe facebook imaginea care l-a impresionat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 July 2015

Fotbalul stîrnește pasiuni nebune. Fanii îi idolatrizează pe jucători și, uneori, fac gesturi absolut impresionante din dragoste pentru aceștia. 

Un microbist italian a ținut să-și exprime într-un mod special admirația pentru fostul fotbalist și antrenor al lui AC Milan, Filippo Inzaghi. Tînărul și-a tatuat numărul 9 pe tot spatele și numele idolului său. Iată mesajul postat de Antonio pe facebook, pe care Pippo l-a văzut și l-a postat, la rîndul său pe rețeaua de socializare, dorind astfel să-i mulțumească pentru gest.

"Poți reuși un dribling frumos, o fază impresionantă, să marchezi goluri extraordinare și să primești aplauze îndelungi. Poți să ai și milioane de urmăritori și vizualizări pe internet, care, în fond, nu valorează nimic. Pînă și un copil e în stare să facă toate astea. EL, însă, a fost întotdeauna un marcator, cu orice ocazie și, mai ales în momentele în care era mare nevoie, genul acela de gol care te ajută să învingi și să ridici trofee nu e doar o reușită frumoasă. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun fotbalist din lume. Jucătorul care de fiecare dată cînd înscris mă emoționa, mă făcea să plîng. Am făcut gestul ăsta pentru tine, pentru că nu te voi uita niciodată" - Antonio Dell'infante, fan Inzaghi.

Care e cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o pentru a-ți arăta atașamentul față de un sportiv sau de o echipă?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.