Liga Campionilor

Coșmarul e OUT din Europa! Surpriză uriașă: Milsami, echipa lui Surdu, i-a scăpat pe steliști de Ludogoreț!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 iulie 2015

Steaua a scăpat de unul dintre cei mai dificili adversari pe care îi putea întîlni în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce Ludogoreț, a fost eliminată de Milsami Orhei în turul doi preliminar.

Bulgarii care au oprit-o pe Steaua anul trecut din drumul spre grupele Champions League au fost scoși din Europa de echipa lui Romeo Surdu, absent la partida retur. După un 1-0 neașteptat la Razgrad, moldovenii au recidivat pe teren propriu, impunîndu-se cu 2-1.

Wanderson deschisese scorul în minutul 25, însă gazdele au revenit imediat pe tabelă prin Andronic, după o pasă a lui Cristi Bud. Deși au evoluat în inferioritate numerică pentru ultimele 17 minute, Cojocari fiind eliminat, moldovenii au mai punctat prin Racu cu un minut înainte de final.

Cosmin Moți a fost integralist la Ludogoreț, în timp ce Prepeliță a fost schimbat în minutul 63. La Milsami, Bud a fost înlocuit în minutul 87.

Milsami profită de statutul de cap de serie al lui Ludogoreț, iar în turul trei preliminar va evolua în fața unui adversar facil, învingătoarea dintre Skenderbeu și Crusaders. Moldovenii pot întîlni Steaua în play-off.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.