Europa League

Leo Grozavu, înainte de meciul cu Legia: "Am visat că ne calificăm la penalty-uri! Trebuie să se așeze astrele şi toate să fie cu noi, rîuri, ramuri"

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  miercuri, 22 iulie 2015

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre partida de mîine seară cu Legia Varşovia.

"Sînt emoţiile de rigoare pentru că sîntem în faţa unei performanţe unice, dar va trebui să se aşeze astrele şi toate să fie cu noi, rîuri, ramuri.

Trebuie să avem şansă, să fim perfecţi şi foarte puternici. Sîntem în faţa unei performanţe unice şi va trebui să facem un meci mare. Trebuie să-i incurajăm pe băieţi, să le ţinem pumnii. Nu pot să spun ca nu avem presiune. La fiecare meci este presiune, chiar dacă ai prima şansă sau nu. Dacă sîntem lipsiţi de presiune scade automat şi concentrarea.

Îi putem surprinde cu soarele de afară şi cu publicul spectator. Sînt convins că fanii Legiei, care vor fi mult mai puţini decît suporterii noştri, vor încerca de multe ori să-i acopere. Fac un apel pe această cale la suporterii noştri ca la acest meci să nu mai privească jocul ca la teatru, ci să fie alături de noi, de baieţi.

Exersam mereu lovituri de la 11 metri. Cu atît mai mult acum, cu cît am visat că ne calificam la penalty-uri. Acum nu ştiu dacă a fost vis sau inchipuire", a spus antrenorul Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botoşani şi Legia Varşovia va avea loc joi seara, începînd cu ora 20:00, pe stadionul Municipal. Meciul va fi în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. În tur, Legia s-a impus cu 1-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.