Liga Campionilor

El e omul care l-a făcut invidios pe Gigi Becali! A dat gaură în bănci de un miliard de dolari și visează la stelele Ligii!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 July 2015

După ce a luat titlul în premieră în Moldova, Milsami uimește și în Europa. A ajuns în turul 3 preliminar al Ligii și a scos-o cu dublă victorie (1-0 și 2-1) pe Ludogoreţ, care-i bara drumul Stelei către grupe anul trecut.

Fondată doar acum un deceniu, echipa din Orhei este a doua cea mai iubită de fani dincolo de Prut, după Zimbru, spune Surdu, și a rupt dictatura lui Sheriff, 13 titluri în 14 ani. Istoria clubului s-a schimbat în 2010, cînd a fost preluat de controversatul afacerist evreu Ilan Shor Mironovich, 23 de ani pe-atunci!

În ediția tipărită de azi puteți citi detalii interesante despre lovitura dată de afacerist, ce manevre financiare a făcut, cum arată palatul în care locuiește, precum și un interviu cu Romeo Surdu, atacantul care evoluează de anul trecut la Milsami!

Alte subiecte exclusiv print: 

✓Zece transferuri bifate de campioana României în ultimele două luni: semnează azi încă doi jucători!
✓Destine diferite pentru două dintre cele mai mari echipe din Europa de Est Steaua Roșie a murit! Steaua roș-albastră trăiește!
✓Pariul făcut de Pancu cu un prieten, care-l împiedică să se retragă: "Mai joc măcar un sezon!"
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.