Liga Campionilor

Rădoi îi ceartă pe jucători: "A fost o relaxare totală" » Antrenorul Stelei şi-a amintit de "coșmarul Boro"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 iulie 2015

Steaua s-a calificat în turul III al preliminariilor din UEFA Champions League, deşi a pierdut returul cu Trencin, scor 2-3. Campioana României s-a impus în tur, în Slovacia, scor 2-0.

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a comentat meciul cu Trencin şi calificarea în turul III.

"Am intrat prea relaxaţi şi am crezut că meciul şi calificarea sînt rezolvate. A fost o relaxare totală. Am primit o palmă. Ne interesa calificarea, chiar dacă jocul nu era prea spectaculos. Cel mai important este că mergem mai departe.

Am luat două goluri în 20 de minute şi totul s-a schimbat. Mi-am adus aminte de meciul cu Middlesbrough şi este bine că nu am luat şi golul patru. 

La pauză, cel mai important era să îi motivez. Le-am spus că nu era nimic pierdut şi că trebuia să marcăm cel puţin două goluri fără să primim altul.  

Îi felicit pe cei de la Trencin pentru cum au abordat această calificare. Au un joc colectiv foarte bun şi au progresie şi posesie excelentă. Este important să învăţăm ceva din această suferinţă. Sper ca în meciurile cu Partizan să arătăm experienţă şi maturitate", a spus Rădoi la televiziunea sportro.

"A contat foarte mult absenţa suporterilor" Mirel Rădoi

În turul III, Steaua va juca împotriva sîrbilor de la Partizan Belgrad. Roș-albaștrii vor evolua pe Național Arena în prima manșă, fără spectatori, pe 28/29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4/5 august. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.