Liga Campionilor

Tamaş, regretat de Rădoi după 2-3 cu Trencin: "Ne-a lipsit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iulie 2015

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a vorbit despre Gabi Tamaş şi despre importanţa absenţei lui la meciul cu Trencin, scor 2-3.

"Jucătorul Gabi Tamaş ne-a lipsit în această seară. Din păcate, omul Gabi Tamaş nu face parte din filozofia noatră. El era unul dintre căpitanii de echipă şi trebuia să se comporte altfel.

Trebuia să înţeleagă ce responsabilităţi are şi ce pretenţii avem de la el. El este un jucător bun şi are foarte multe calităţi. Eu prefer un jucător cu mai puţine calităţi sau fără experienţă, dar care se comportă cum trebuie", a declarat Rădoi la televiziunea sportro.

 Tamaş şi-a reziliat azi contractul cu Steaua, după ce a fost exclus de Rădoi din lot pentru că a ratat un antrenament pentru că a petrecut în oraş cu o seară înainte.

Steaua s-a calificat în turul III al preliminariilor din UEFA Champions League deşi a pierdut returul cu Trencin, scor 2-3. Campioana României s-a impus în tur, în Slovacia, scor 2-0. 

În turul III, Steaua va juca împotriva sîrbilor de la Partizan Belgrad. Roș-albaștrii vor evolua pe Național Arena în prima manșă, fără spectatori, pe 28/29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4/5 august. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.