Liga 2

Pancu a dezvăluit pariul care îl împiedică să se retragă: "Acum vreo 8 ani s-a întîmplat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 July 2015

Daniel Pancu a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor și dezvăluie ce pariu a făcut acum 8 ani. Interviul poate fi citit în ediția tipărită și cea digitală a Gazetei Sporturilor. 

- De unde pofta asta de fotbal la aproape 38 de ani?
- Păi am avut-o mereu. Uite, a fost o perioadă dificilă pentru mine, acum vreo 8 ani. Revenisem la Rapid, am avut mari probleme, dureri de spate. Atunci mă gîndeam să mă las. Am plecat la Bursaspor, apoi mi-am revenit complet la Terek. Îmi place să fiu pe teren, să alerg, la testele fizice ies mereu foarte bine. Plus că, să joc pentru Rapid, e ceva special, chiar și în Liga a doua. Nu mă las, am un pariu de cîștigat.

- Pariu?
- Acum vreo 7 ani, eram la o întîlnire cu niște prieteni, nu din fotbal. I-am spus unuia că o să joc pînă la 39 de ani. Să cadă sub masă! Rîdea. Uite că acum, băiețașul ăla e în mare pericol să piardă pariul. (Rîde el). Au fost atîtea cazuri, chiar și la noi. Dornel n-a jucat la peste 40 de ani?!

Alte subiecte exclusiv print: 

✓Zece transferuri bifate de campioana României în ultimele două luni: semnează azi încă doi jucători!
✓Destine diferite pentru două dintre cele mai mari echipe din Europa de Est Steaua Roșie a murit! Steaua roș-albastră trăiește!
✓El e omul care l-a făcut invidios pe Gigi Becali! A dat gaură în bănci de un miliard de dolari și visează la stelele Ligii! 
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.