Liga 2

Daniel Niculae, atac fără precedent la adresa fanilor Rapidului: "Nu mai sînt ce erau! Echipa nu mai are public"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iulie 2015

Daniel Niculae este recunoscut pentru faptul că este un rapidist convins. Fostul atacant al echipei din Giulești i-a taxat însă pe fani, după ce două grupuri de suporteri s-au încăierat cu săbii și cuțite la baza ProRapid.

"La Rapid se întîmplă, din păcate, lucruri ciudate, care nu-şi aveau rostul. Suporterii nu mai sînt ceea ce erau odată. Am preluat şi noi exemplele negative de la celelalte cluburi de afară şi de la noi.

Pentru că lucrurile care s-au întîmplat recent la Rapid s-au întîmplat şi la Steaua şi la Dinamo şi la Craiova. Din păcate, cam acolo sîntem. Nu mai sîntem cum eram înainte.

Din cauza acestor probleme, foarte mulţi suporteri nu mai vin. Am rămas din ce în ce mai puţini. Rapid, care avea cea mai mare medie de spectatori acasă din România, a ajuns să nu mai aibă public.

Şi asta se întîmplă şi din cauza condiţiilor de la stadion, dar şi din cauza acestor incidente care au tot apărut în ultimii ani şi care nu-şi au rostul şi care trebuie rezolvate bărbăteşte între cei direct implicaţi. Bărbăteşte nu înseamnă cu pistolul, cuţitul sau mai ştiu eu ce, ci faţă în faţă”, a spus Niculae la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.