Liga 1

Își pierde locul » Un dinamovist e tras pe linie moartă după startul ratat de sezon

Articol de Ovidiu Minea  —  Friday 24th of July 2015 12:00

Van Haaren n-a impresionat în primele două partide jucate în tricoul ”cîinilor” și nu va mai fi titular contra Viitorului lui Hagi

Adus ca un fotbalist care să limpezească jocul lui Dinamo la mijlocul terenului, olandezul Ricky Van Haaren n-a impresionat în cele două meciuri oficiale de pînă acum. Și nu va mai fi titular mîine, la Ovidiu, în confruntarea cu Viitorul lui Gică Hagi, chiar dacă Mircea Rednic i-a oferit șanse pînă acum. Batavul încă mai are de recuperat și din punctul de vedere al pregătirii fizice.

Cu ASA Tîrgu Mureș (0-0) a jucat în ultima jumătate de oră, după ce l-a înlocuit pe Cosmin Matei, cu CSU Craiova (1-0) a fost titular, însă schimbat la pauză, cu Vali Lazăr. Cu oltenii a colecționat un cartonaș galben. Și atît.

Înainte, contra elevilor lui Vasile Miriuță, a avut o prestație ștearsă, s-a evidențiat doar cu un șut ce s-a dus peste tribună. Tocmai de aceea, Basarab Panduru, specialistul DolceSport, l-a taxat pe mijlocașul de 24 de ani: "Îţi trebuie forţă multă, e greu al naibii să dai în Mureş direct peste tribună! A dat sănătos în ea, cît ai acolo, 25 de metri şi cît e tribuna, cam 15-20 de metri. S-a dus, a dat vreo 70-80 de metri în ea".

1 golîn 21 de meciuri a marcat Van Haaren pentru Dordrecht în sezonul precedent

400.000 €este cota olandezului, conform transfermarkt.de

Cadouri pentru copii

Directorul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu (foto), a vizitat ieri Institutul Clinic din Fundeni în cadrul acțiunii "Ne pasă de oameni". Oficialul roș-albilor a împărțit diverse cadouri puștilor internați în spital, stînd apoi de vorbă cu cîțiva dintre aceștia.

Filip este OK

Steliano Filip a participat la antrenamentele echipei după lovitura ce l-a trimis la spital, vinerea trecută. Fotbalistul poate fi luat în calcule de către Rednic pentru meciul cu Viitorul. Filip intră în concurență cu Fai pe banda stîngă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.