Liga 2

Florin Marin s-a întors acolo unde a cîştigat primul trofeu din carieră » Detaliile contractului cu Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 July 2015

Fostul tehnician al Oţelului a semnat în urmă cu cîteva minute contractul de antrenor al Rapidului! Florin Marin a parafat o înţelegere cu giuleştenii pentru un sezon, urmînd ca aceasta să fie prelungită automat în cazul în care echipa promovează în prima Ligă.

Antrenorul de 62 de ani îşi va întîlni în seria I din Liga a II-a două dintre formaţiile pe care le-a antrenat în carieră: Oţelul şi Ceahlăul. Florin Marin a făcut junioratul la Rapid, între 1966 şi 1971, atunci cînd a ajuns la echipa mare. A jucat timp de cinci sezoane pentru Rapid în prima divizie, avînd 126 de meciuri în tricoul vişiniu. A decis să plece la marea rivala Steaua, unde a jucat pînă în 1984. A mai evoluat la FC Argeş, Gloria Buzău, iar de la Inter Sibiu s-a retras.

În cariera de fotbalist a jucat pe postul de fundaş central, a strîns 281 meciuri și 3 de goluri in prima divizie, 9 partide în cupele europene şi a cucerit că jucator în două rînduri Cupa României, una cu Rapid, a doua cu Steaua!

Ca antrenor a trecut pe la FC Naţional, Ceahlăul, Universitatea Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul, Jiul Petroşani, Dacia Mioveni şi Oţelul Galaţi.

Mîine de la ora 12:00 la baza ProRapid va avea loc prezentarea oficială a noului preşedinte al clubului, Ovidiu Burcă, conferinţă la care va participa şi Valerii Moraru, patronul Rapidului. Burcă a jucat și el două sezoane la Rapid (între 2011 și 2013).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.