Liga 1

Gest de protest al comentatorului de la Voluntari - Pandurii: "Acesta este felul în care cluburile din Liga I îşi respectă partenerii de afaceri!"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 iulie 2015

Primul meci al etapei a treia, cel dintre FC Voluntari şi Pandurii, a oferit un moment unic pentru fotbalul românesc.

Comentatorul de la Dolcesport, Vlad Enăchescu, s-a declarat nemulţumit de condiţiile oferite la stadionul din Ştefan cel Mare şi a deschis comentariul meciului cu următorul mesaj:

"Sînt Vlad Enachescu şi vă invit la FC Voluntari - Pandurii, meciul care deschide etapa cu numărul trei din Liga I. Este o caldură sufocantă şi trebuie să vă spun de la bun început că acest comentariu este efectuat din studioul central. Şi asta pentru că organizatorii nu oferă condiţii minime de desfăşurare a activităţii.

În cabina de comentariu de la stadion se înregistrează aproximativ 50 de grade la această oră. Nu există aer condiţionat, nu se poate respira acolo şi de aceea am ales să comentez această partidă din studioul central.

Acesta este felul în care cluburile din Liga I îşi respectă partenerii de afaceri, televiziunile asigurînd cea mai consistentă parte a bugetului anual pentru fiecare club. Nu are rost să mai discutăm despre modul în care stadioanele din Romania primesc autorizarea din partea FRF.

Nu este vorba despre un protest, să nu fiu înţeles greşit, este pur şi simplu un semnal de alarma, pe care eu personal şi Dolce Sport îl tragem pentru cei care au urechi să audă. Daca cereţi foarte multe lucruri, trebuie să mai şi oferiţi din cînd în cînd cîte ceva", a spus Enăchescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.