Liga 1

FOTO și VIDEO CFR Cluj n-a reușit să învingă rezervele Stelei pe Arena Națională, scor 1-1

+32 Foto
Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 iulie 2015

Steaua și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1, după reușitele lui Lopes și Tudorie.

Mirel Rădoi a introdus în teren rezervele, titularii păstrîndu-i pentru meciul de miercuri din turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu Partizan.

Deși roș-albaștrii au început jocul mai bine, cei care au înscris au fost ardelenii. În minutul 15, Lopes a primit o pasă de la Roșu și a trimis perfect mingea printre picioarele lui Niță.

Campioana României a preluat frîiele partidei, însă pînă la pauză doar șutul lui Enceanu de la 20 de metri și voleul lui Rîpă l-au pus la încercare pe Mincă.

Golul Stelei a venit în minutul 56, cînd Alcenat i-a pasat în careul lui Tudorie, atacantul roș-albaștrilor a preluat frumos și l-a executat pe portarul clujenilor.

Guima a avut o ocazie uriașă în minutul 3 de prelungiri, dar balonul trimis de acesta a lovit încheietura barelor.

Vezi meciul în format liveTEXT

STEAUA - CFR CLUJ 1-1
Au marcat:
Tudorie 57' / Tiago Lopes 16'

Echipele de start:

Steaua: Niță (cpt) - Rîpă, Carp (Alcenat 55'), Toșca, Guilherme - Neagu, Tahar - Iancu (Grădinaru 46'), Hamroun, Enceanu (Mihalcea 79') - Tudorie
Rezerve: Cojocaru - Sulley, Tîrnovan, Aldea

CFR: Mincă - Filipe, Tînc, Larie, Camora - Petrucci, Mureșan (Nascimento 86'), Lopes, Păun (Vitor Bruno 62') - Guima, Roșu (Cristian Lopez 46')
Rezerve: Marc, L. Goian, Belek, Negruț

5.300 de spectatori
 sînt prezenți pe Arena Națională

"Un meci cu CFR e important, dar avînd în vedere că avem o partidă importantă miercuri cu Partizan, trebuie să ne canalizăm pe jocul din Ligă. Am jucat doar cu doi titulari azi", a spus Becali la Digi.

Partida a fost arbitrată de Cristi Balaj ajutat la cele două lini de Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Aurel Onița (Constanța).

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.