Liga 1

Rednic e nemulțumit de comportamentul jucătorilor pe care-i vrea: "Ne înțelegem la bani și apoi dispar!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 July 2015

Mircea Rednic consideră că echipa sa a controlat meciul cu Viitorul, 1-1, și le transmite un mesaj șefilor din Ștefan cel Mare în privința transferurilor.

"Nu vorbesc de arbitraj. Prima repriză a fost echilibrată. Poate că nu ne-am creat ocazii din cauza căldurii. În a doua parte am fost surprinși și am început cum nu se poate mai prost. Viitorul a avut o posesie în fața careului, dar n-a controlat meciul. Noi am avut ocaziile mari prin Petre.

Noi am pregătit meciul cu Rotariu vîrf, dar s-a simțit rău. Are o răceală. A trebuit să fac mai multe mutări înainte de meci. Ați văzut «Bizonul» (n.r. Gnohere) nostru că a cîștigat 5 dueluri din 6. Patrick are calități, se pregătește foarte bine. Mă bucur că a intrat cu tupeu în meci", a spus Mircea Rednic la Dolcesport.

"Trebuie neapărat să luăm un atacant. Ne înțelegem la bani cu ei, dar peste o săptămînă dispar. Se interesează, sună în România, află că nu se plătesc salariile și nu mai vin!" Mircea Rednic despre transferuri

"Nu e o grupă ușoară, cîteodată nu e un avantaj să fii cap de serie. Sîntem printre favoriți, dar o grupă grea. Șanse sînt, jucători avem, antrenori avem. Și la Dinamo! E nevoie de răbdare și timp, vreau mai mult de la cei despre care se spune că sînt talentați dar încă nu o arată" Mircea Rednic despre grupa României în preliminariile CM 2018, cu Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.