Liga 1

Belodedici a vorbit în presa sîrbă despre problemele pe care le au roș-albaștrii: "Apărarea Stelei e o glumă!"

Articol de Cătălin Popescu  —  Sunday 26th of July 2015 12:00

Deși crede că șansele sînt egale, Miodrag consideră că defensiva o poate costa calificarea pe campioana României

Steliștii s-au văzut "trădați" înaintea duelurilor cu Partizan de o fostă glorie din Ghencea. Miodrag Belodedici a vorbit pentru publicația "Novosti" despre Steaua, arătînd care sînt punctele slabe ale campioanei din Liga 1. Belo a spus despre Rădoi că "nu are experiență ca tehnician. A fost numit principal pentru că Gigi Becali i-a botezat copiii. El nu are dreptul să antreneze. Inițial, oamenii din fotbal s-au revoltat, dar apoi n-a mai zis nimeni nimic".

Sfaturile lui Belo către Partizan

  • "Apărarea e punctul slab al Stelei. Tamaș a fost dat afară pentru că a întîrziat la antrenament și pentru că a repetat greșelile din trecut, iar Varela are probleme de sănătate. Papp, cel care l-a înlocuit pe Tamaș, a fost cel mai slab cu Trencin, e un stoper foarte lent și greoi. Așadar, defensiva românilor este o glumă în acest moment"
  • "Cei mai periculoși jucători sînt Chipciu și Stanciu. Primul e cel mai bun, dar acum nu traversează o formă prea bună. Nicușor e la primul său sezon ca titular, iar cu cei de la Trencin a arătat că e într-o dispoziție bună de joc"
  • "Steaua nu are nici o problemă cu banii, chiar dacă am văzut că se vorbește despre asta. Echipa are stabilitate financiară, iar Becali e un om cu bani"
  • "Chiar dacă au plecat mulți fotbaliști în această vară, roș-albaștrii rămîn la fel de puternici. Au reușit să aducă în locul celor transferați jucători la fel de valoroși"
  • "Cred că șansele sînt egale și spun asta pentru că Steaua are o experiență europeană superioară. Partizan pare mai puternică, va juca și cu niște fani superbi în tribune. Asta echilibrează balanța"
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.