Campionate

A bătut un polițist care nu i-a cărat bagajele! Mai nebun ca Maradona! Arogantul președinte al lui Napoli a făcut circ pe Aeroportul din Capodichino

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday 26th of July 2015 12:00

Sindicatul agenților vamali l-a dat în judecată pe Aurelio De Laurentiis, care i-a considerat hamali, ordonîndu-le inclusiv să-l lase să tragă microbuzul pe pistă, la scara avionului, pentru a-și debarca suita și valizele

Vara caniculară i-a încins și mintea președintelui lui Napoli. Ultima aroganță comisă de Aurelio De Laurentiis s-a întîmplat luni, pe Aeroportul din Capodichino, unde a agresat fizic un agent vamal ce refuzase să-i care bagajele!

Bossul azzurrilor a pretins apoi ca poliția să-i permită să intre cu microbuzul personal pe pistă și să-l parcheze la scara avionului pentru a descărca suita și gemantanele. Cum pretențiile sale au fost ferm respinse, De Laurentiis a luat foc și a sărit să bată și alți agenți de pe aeroport. Asta după ce, la plecare, i se dăduse voie să se îmbarce cu alte 18 rude și prieteni la poarta rezervată echipajului de zbor!

"Agenții au suferit leziuni și contuzii ce necesită pînă la 5 zile pentru vindecare. E un act foarte grav, care va fi probat de camerele de supraveghere. Dacă nu vom primi scuzele președintelui, vom merge mai departe cu acțiunea penală", a avertizat Sindicatul agenților.

"Prin acest gest incalificabil, De Laurentiis a atins culmea aroganție sale și îl anunțăm că am depus o plîngere la Procuratură, unde ne vom constitui ca parte civilă"
Tommaso Delli Paoli, secretarul general al Sindicatului agenților

A fugit de presă pe scuter!

Acum patru ani, De Laurentiis făcea scandal mare și la Ligă, după stabilirea calendarului Seriei A. Furios pentru programul stabilit, președintele lui Napoli a fugit de presă aruncîndu-se pe un scuter, pe care a mers 1,5 km: "Mi-este rușine că sînt italian. Sînteți niște rahați, vreau să mă întorc la cinema. Mă retrag din fotbal și plec din țară".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.