Liga 1

VIDEO Pecanha a comis-o! A cerut un fault inexistent la Golubovici, care a marcat golul victoriei pentru Iași!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 iulie 2015

CSMS Iași a învins pe propriul teren Petrolul într-un meci din etapa a treia a Ligii 1, după golul reușit de Golubovici în finalul jocului.

Vezi meciul în format liveTEXT

CSMS IAȘI - PETROLUL 1-0
A marcat:
Golubovici 86'

Vezi VIDEO cu golul partidei

Începutul partidei a fost echilibrat. În minutul 16, Țigănașu a încercat poarta cu un șut de la 20 de metri, dar Pecanha n-a avut nici o problemă în reținerea balonului. Cea mai mare ocazie a fost ratată în minutul 34 de Golubovici. Atacantul a reluat cu capul, însă mingea a trecut puțin pe lîngă poartă.

Sub ochii lui Ionuț Popa, fostul antrenor al defunctei Poli Iași, Vasile Gheorghe și-a încercat șutul (50), dar a trimis total dezamăgitor. Bole a trimis și el un șut-centrare care l-a pus în mare încurcătură pe Pecanha (80), însă goalkeeperul ploieștenilor a scos de sub bară.

Unicul gol al partidei a fost marcat cu 4 minute înainte de finalul jocului, cînd Pecanha nu iese pe o centrare și Golubovici marchează nestingherit.

După acest joc, moldovenii o egalează pe ASA în fruntea clasamentului, cu 7 puncte, în timp ce ploieștenii rămîn ultimii, cu -4 puncte după ce au fost penalizați la începutul sezonului cu 6 puncte.

Echipele de start:

CSMS: Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Mitici - Nuno Viveiros, V. Gheorghe (Piccione 62'), Grigorie (Enescu 46', Crețu 82'), Bole - Golubovic
Rezerve: Ciucă, Bosoi, L. Ganea

Petrolul: Pecanha - Beța, Benga, Porret, Rippert - Ropotan, Altama (Zoubir 39') - Nepomuceno (Voinea 57'), Marinescu, Varga (A. Chiriță 84') - Moussa
Rezerve: Cobrea, Alecsandru, Vlad Rusu, Hassan Ismail

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.