Nationala

Danezii sînt optimiști după tragerea la sorți a CM: "Avem șansa să cîștigăm grupa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 July 2015

România a fost repartizată în grupa E a preliminariilor pentru CM din Rusia, acolo unde sînt țări ca Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan.

Peter Bonde, antrenorul secund al nordicilor, a vorbit pentru dbu.dk și consideră că naționala Danemarcei poate cîștiga grupa: "Este o grupă extrem de echilibrată, în care nu există meciuri ușoare. Toate naționalele vor pierde puncte. Sînt trei favorite, România, Danemarca și Polonia, iar eu mă aștept la un echilibru deplin între ele.

Totul depinde foarte mult de cum vor evolua aceste echipe pe parcursul următorului an. Este o grupă fără țări mici, dar în care nu există o favorită certă. Noi avem o șansă mare să cîștigăm grupa, dar oricînd riști să nu strîngi suficiente puncte".

Directorul sportiv Claus Bretton-Meyer a privit grupa din punct de vedere financiar: "Nu mă gîndesc la contextul sportiv, ci la cel financiar, care nu e optim pentru noi. Avem o deplasare lungă în Kazahstan, ceea ce nu e bine. Speram să jucăm cu Suedia sau Norvegia, dar acum nu avem ce face".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.