Liga 1

Suporterii lui Dinamo au aflat cîte bilete au primit pentru Derby de România » Cît costă și ce cadou le-au pregătit cei din conducere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iulie 2015

Suporterii lui Dinamo vor avea la dispoziţie 8.600 de bilete pentru derby-ul cu Steaua, din deplasare, din etapa a 5-a a Ligii 1. Acestea se vor vinde la casele de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Preţul biletelor puse la dispoziţie pentru fanii dinamovişti este de 25 de lei, în pachet fiind inclus şi un DVD cu un film cu o retrospectivă a coregrafiilor făcute de galeria echipei Dinamo, intitulat "De la alb-negru la 3D".

Programul caselor de bilete de la stadionul Dinamo este de luni pînă sîmbătă, între orele 10.00-20.00 şi duminică, între orele 10.00-16.00.

În zilele de joi, vineri şi sîmbătă, de la ora 17.00, suporterii care îşi vor procura bilete pentru derbiul cu Steaua vor avea posibilitatea să le cumpere direct de la jucătorii dinamovişti desemnaţi de club pentru această acţiune.

Steaua - Dinamo este sîmbătă, 8 august, de la ora 21:00, în direct la Antena 1, DigiSport 1, Dolce 1, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.