GSP special

EXCLUSIV Mircea Lucescu dă cărţile pe faţă! Ce a făcut la Sevilla înaintea finalei Cupei Campionilor din 1986 + 8 mărturisiri incendiare din cariera sa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 July 2015

La o zi după ce a împlinit 70 de ani, Mircea Lucescu a oferit un nou interviu excepţional în care a făcut lumină în premieră despre două episoade din cariera sa.

Marele antrenor român a dezvăluit ce s-a întîmplat la Sevilla înaintea finalei Cupei Campionilor Europeni din 1986, de ce a mers în cabina roş-albaştrilor după triumf şi cum a fost izgonit de fani de la aeroport. De asemenea, Il Luce a explicat ceea ce s-a întîmplat şi în perioada Inter Milano din sezonul 1998-1999.

În interviul eveniment din Gazetă, Mircea Lucescu a făcut şi alte 8 mărturisiri din lunga sa carieră.

Jucătorul Lucescu a primit o ofertă inedită chiar din Brazilia de la o echipă de top, iar antrenorul Lucescu a fost aproape să ajungă acum cîţiva ani la una dintre forţele Europei: "Au fost discuţii, se temeau de un refuz pentru că la Şahtior totul era excelent".

Mircea Lucescu a vorbit şi despre alte episoade neştiute din perioada Galatasaray - Beşiktaş, cum era Hagi la Brescia şi la ce tertipuri apela Berlusconi în Serie A.

Nu rata superinterviul de 4 pagini cu Mircea Lucescu! Mergi la chioşcuri sau răsfoieşte-l pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

√ O incursiune în istoria fascinantă a lui West Ham, adversara Astrei din Europa League
√ Cum arată echipa etapei a 3-a și cine face parte din echipa petardelor
√ Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.