Liga 1

FOTO » Oficial, Pancu a semnat cu FC Voluntari! Reacția conducerii rapidiste: "Regretăm situaţia creată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 July 2015

FC Voluntari a anunțat în această după amiază că s-a oficializat transferul lui Daniel Pancu la gruparea ilfoveană.

Atacantul de 37 de ani a semnat pe un an, va purta numărul 19 și se va alătura mîine lotului antrenat de Bogdan Argeș Vintilă. 

Următorul meci al celor de la Voluntari este vineri, la CFR Cluj.

"M-am săturat să aștept să mai vină și alții, am decis să plec de a Rapid. Vreau să rămîn cu o imagine cît de cît frumoasă. Nu e normal ce se întîmplă acolo, mă refer și la ceea ce e în tribună. La Voluntari e mai multă seriozitate decît la Rapid", a declarat Pancu pentru GSP.ro.

"Îmi pare nespus de rău pentru decizia luată de Pancone! Am sperat în permanenţă că va continua alături de noi, am şi spus-o că vrem să construim echipa în jurul său, dar el a ales altceva. Aşa cum, întotdeauna, şi el a dorit binele Rapidului, aşa trebuie să facem şi noi acum, să acceptăm şi să respectăm ceea ce crede el că e mai bine pentru omul şi jucătorul Daniel Pancu. Repet, regretăm situaţia creată, îi dorim multă baftă şi îl asigurăm că, oricine ar fi aici la conducere, el se va putea întoarce oricând, va avea mereu uşa deschisă la Rapid!", a declarat preşedintele Rapidului, Ovidiu Burcă.

Lucian Ionescu, director de imagine la FC Voluntari, trecut și prin Giulești, a postat o poză cu Pancu după semnarea contractului (foto în galerie), cu mesajul: "Bun venit, prieten drag! Cei care iubesc cu adevărat Rapidul nu te vor judeca niciodată".

251 de meciuri
a strîns Pancu în prima ligă pentru Rapid (218), Vaslui (5) și Poli Iași (28)

71 de goluri
a marcat acesta în cele 12 sezoane petrecute în Liga 1 (69 pentru Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.