Liga 1

Sancțiune dură pentru un fost jucător al Stelei: are interzis la fotbal » Cînd va putea juca din nou

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iulie 2015

Adi Cristea a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal, pînă la respectarea deciziei TAS privind renunțarea la toate procesele cu Steaua.

Cristea a jucat la Steaua în sezonul 2013 - 2014, iar clubul a renunțat la serviciile lui în ianuarie 2014, dar cele două parți nu au ajuns la un acord cu privire la rezilierea contractului.

Cristea s-a adresat comsiilor FRF, iar Steaua a fost obligată să îi plătească 120.000 de euro, reprezentînd restanțe salariale și bonusuri. Cazul a juns la TAS și cele două părți au ajuns la un acord, Cristea asumîndu-și renunțarea la toate procesele deschise împotriva Stelei.

Jucătorul nu a îndeplinit această condiție, existînd un dosar deschis împotriva Stelei la o instanță civilă. Astfel, roș-albaștrii au sesizat Comisia de Disciplină a FRF, iar Cristea a fost suspendat pînă cînd se va închide procesul, potrivit Mediafax.

"În temeiul art. 57.8, coroborat cu art. 74.4 si 85, alin.3, lit.a din Statutul FRF, jucătorul Cristea Adrian este sancționat cu măsura interzicerii oricăror activități legate de fotbal pînă la executarea integrală a obligației stabilite prin decizia TAS pronunțată în Dosarul CAS 2014/a/3616", se arată în soluția comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.

Cristea s-a transferat în septembrie 2014 la Chiajna, iar la meciul cu Petrolul, din etapa următoare nu va putea juca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.