Stiri nebune

Simona Halep i-a impresionat pe americani! Uite cum a răspuns la un interviu primit pe mail

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 iulie 2015

Simona Halep a reuşit să îi uimească pe jurnaliştii americani, găsind cel mai inedit mod de a răspunde unor întrebări primite pe mail.

Chiar dacă suntem în era tehnologiei, marea sportivă a ales să scrie de mână răspunsurile şi să trimită fotografiile. Prin această metodă, Simona a reuşit să provoace zâmbete.

Întrebările i-au fost adresate chiar de organizatorii turneului New Haven. "În loc să tasteze pur şi simplu răspunsurile, ea a ales să le scrie de mână!", a transmis site-ul oficial al turneului de la New Haven.

Halep a fost întrebată ce aşteptări are de la acest turneu. Iată şi răspunsul: "Turneul de la New Haven este foarte important pentru mine, l-am câştigat în 2013. Nu m-am descurcat atât de bine anul trecut, aşa că aş fi încântată să am o evoluţie mai bună acum. Turneul în sine e foarte bine organizat şi îmi plac şi locurile de cumpărături ş restaurantele de acolo", a scris Simona.

Halep le-a mai spus organizatorilor că îi place să pregătească clătite, dar că cel mai mult îi place să mănânce salată de vinete.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.