Liga 1

Adrian Porumboiu îl dă pe Varela exemplu pentru tinerii jucători: "Cred că este singurul fotbalist «neîncercat» de fetele de la Vaslui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 iulie 2015

Fernando Varela este cel mai bun jucător din lotul Stelei şi a devenit în acest an căpitanul echipei.

Adrian Porumboiu, fost finanţator la FC Vaslui, echipă care l-a adus pe Varela în Liga 1, îl laudă pe fundaşul din Capul Verde.

"Juca la Fairense, o echipă care a retrogradat, iar antrenorul Augusto Inacio mi-a spus să-l iau imediat pentru că e foarte bun. L-am adus la Vaslui şi nu regret. Nu am vorbit la superlativ despre el, aşa cum am făcut cu Sînmărtean, dar îmi scot pălăria în faţa lui.

Este un adevărat profesionist. A fost tot timpul serios, iar fotbalul l-a răsplătit. Cred că este singurul fotbalist «neîncercat» de fetele de la Vaslui. Cînd intrai în vestiar, îţi dădeai imediat seama care este dulapul lui, pentru că nu avea poze cu femei goale, iar înăuntru avea doar pansamente şi echipamente.

Cînd a venit Şumudică nu mai juca, pentru că antrenorul zicea că nu are viteză. M-am băgat peste el la echipă şi i-am zis să-l joace titular, într-un meci cu Inter, cînd a şi marcat.

Cred că sezonul acesta este ultimul la Steaua. La anul îl vom vedea la o echipă puternică din străinătate", a spus Porumboiu pentru ziarul Click.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.