Liga 2

Rapidul își ia mijlocaș de la Timișoara: "Ovidiu Burcă l-a dorit foarte mult"

Articol de Cornel Biholari  —  Friday, 31 July 2015

Rămas și fără Daniel Pancu în B, Rapidul caută în această perioadă să-și completeze lotul. Unul dintre jucătorii aflați cu un pas în curtea giuleștenilor e mijlocașul Răzvan Trandu (24 ani) de la ACS Poli.

Dan Alexa a confirmat că formația timișoreană a primit ofertă pentru Trandu. Mijlocașul a fost lăsat de tehnicianul lui ACS Poli în afara lotului de 25 de jucători pentru Liga I.

”Este ofertă clară pentru el. Cred că pentru el ar fi foarte bine, e decizia lui. Știu că Rapidul îl dorește, vom vedea zilele următoare dacă va pleca. Împrumutat sau definitiv, nu știu încă. A fost decizia mea să nu-l mai ținem în lot. Mă bucur că are oferta de la Rapid, e o echipă de tradiție, are posibilitae să evolueze. Și Ovidiu (n.r. Burcă) l-a dorit foarte mult”, a declarat Alexa.

Antrenorul lui ACS Poli și-a motivat decizia prin faptul că echipa sa a transferat încă doi mijlocași centrali în vară, pe Sarmov și Llorente.

”Am hotărît că e spre binele lui Răzvan să meargă să joace”, a conchis ”Chirurgul”.

Răzvan Trandu a evoluat în ultimele trei sezoane la ACS Poli. În ediția 2014-15 a evoluat în 19 jocuri pentru timișoreni în Liga a II-a, reușind să marcheze două goluri și să ofere două assist-uri colegilor săi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.