Liga 1

Valoarea lui De Amorim și Alibec, contestată de un conducător al Stelei: "Suma cerută pe ei e prea mare! Nu știu dacă vor fi un plus pentru echipă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 iulie 2015

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre transferurile celor doi și crede că suma cerută de Astra este prea mare pentru valoarea lor.

"Ne uităm la ce bani am dat pe Tade și Hamroun și, dacă e să comparăm cu suma pentru Alibec și De Amorim, e o diferență enormă. Nu știu dacă jucătorii de la Astra sînt mai valoroși decît Hamroun și Tade.

Dacă dai 1,5 milioane pe cei doi, trebuie să îți aducă un plus. Nu știu dacă la ora actuală sînt peste ce avem noi. Sezonul acesta nu l-am văzut deloc pe Alibec, iar De Amorim nu mi-a plăcut.

Dacă trecem de Partizan, trebuie să aducem jucători, dar nu așa scumpi. Dacă tot plătim bani mulți, măcar să fie peste ce avem noi", a spus Duckadam la DigiSport.

"Dacă bat cu 2-0 pe Partizan îi cumpăr pe Alibec și De Amorim. Dacă nu, mai amîn cu o săptămînă" Gigi Becali, patron Steaua, în urmă cu o săptămînă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.