Liga 1

Capitolul la care Dinamo e peste Steaua » Dănciulescu a făcut o declarație care-i va înfuria pe suporterii campioanei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 31 July 2015

Ionel Dănciulescu, manager sportiv al lui Dinamo, a declarat că se așteaptă ca suporterii "cîinilor" să fie peste cei ai Stelei în meciul direct din etapa a cincea.

"E prematur să spun acum dacă Steaua e mai bună sau nu decît în sezonul trecut, vom vedea la meci. Pînă atunci ne concentrăm pe meciul de luni (n.r. - cu ACS Poli). Întotdeauna derby-urile din tribună au fost cîștigate de către suporterii noștri și asta nu trebuie să supere pe nimeni, e o realitate dovedită de fiecare dată.

Am înțeles că și acum s-au vîndut 3.000 de bilete. Echipa trebuie să se ridice la standardele pe care le arată suporterii noștri de fiecare dată împotriva Stelei. Avem nevoie de suportul lor, le mulțumim că sînt alături de noi în orice circumstanțe și sper ca după meciul cu Steaua să se bucure și ei după o secetă destul de mare", a spus Dănciulescu.

Steaua și Dinamo se vor întîlni în etapa a cincea duminică, 9 august, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1, Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.