Liga Campionilor

Două meciuri care îi dau coșmaruri lui Rădoi înainte de returul cu Partizan! Cum a ratat ca jucător calificarea după 1-1 pe teren propriu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 august 2015

Steaua și Partizan au terminat la egalitate, scor 1-1, prima manșă a turului III al preliminariilor UEFA Champions League.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă două meciuri în care Steaua, cu Rădoi în teren, a ratat calificarea, după ce în tur a făcut 1-1 pe teren propriu.

În 2005, urma play-off-ul UEFA Champions League, iar adversara s-a numit Rosenborg. Turul s-a jucat pe Ghencea și s-a terminat 1-1, iar la retur, Rădoi a fost titular şi căpitan, ca şi în prima manşă.

Ce a urmat în Norvegia a fost ceva horror pentru Mirel. O prestaţie catastrofală, cu erori mari la primele două goluri şi cu un autogol care a dus tabela la 3-0 pentru gazde.

Steaua a reintrat în joc cu două goluri, dar atît. N-a egalat şi a pierdut calificarea, iar fluierul de final al arbitrului l-a găsit pe Rădoi izbucnind în lacrimi.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală cînd a mai ratat Rădoi calificarea după 1-1 în tur și ce spune antrenorul roș-albaștrilor despre meciul cu Rosenborg.

 Alte subiecte exclusiv print:

✓Interviu cu Șumudică după ce a plecat neînvins de la Londra: "Eram mulțumit și dacă pierdeam la un gol diferență"
✓Episoade amuzante povestite de Dinu Todoran: "Am venit și eu «obosit» ca Tamaș la antrenament!"
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
✓Cristi Pletea, liderul mondial al cadeților și proaspăt CE la tenis de masă: "Nu m-aș face de rușine la un club străin"

Meciul Partizan - Steaua se va disputa miercuri, 5 august, de la ora 21:30, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO,

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.