Europa League

VIDEO Românii prezenți la West Ham - Astra au fost făcuți praf: "Ne-au scuipat. În urmă cu cîțiva ani n-ar fi scăpat prea ușor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 august 2015

Peste 3.000 de români s-au aflat în tribunele stadionului Boleyn Ground, unde West Ham a remizat cu Astra, scor 2-2, în turul trei preliminar din Europa League.

Deși Marius Șumudică s-a arătat fermecat de românii care i-au încurajat echipa, nu toți conaționalii noștri au venit doar ca s-o încurajeze pe Astr, iar mai mulți fani ai lui West Ham i-au făcut praf pe un site dedicat lor.

"Mulți dintre suporterii oaspeților au stat în zona ocupată cei de la de West Ham și au provocat neplăceri atunci cînd echipa noastră a celebrat primele două goluri", a scris unul dintre useri pe site-ul Claret and Hugh.

"La finalul meciului, românii scandau la adresa suporterilor lui West Ham care coborau scările și îi scuipau. Acum cîțiva ani așa ceva nu s-ar fi întîmplat. Fanii lui West Ham nu i-ar fi lăsat să scape așa ușor, dar trebuie să ne amintim că trebuie să fim «politically correct» cu prietenii noștri din Europa. Din păcate ei nu procedează la fel. E ridicol", a scris un alt user.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.