Campionate

Antrenorul lui Partizan a ales aceeași strategie ca a lui Rădoi, dar a pierdut în fața unei formații modeste

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 August 2015

Zoran Milinkovici a folosit rezervele în meciul din etapa a treia a ligii din Serbia contra celor de la Novi Pazar. Singurul titular care a fost prezent în primii "11" la meciul din prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor a fost portarul Zivkovici.

Astfel, Partizan a neglijat jocul cu Novi Pazar pierdut cu 2-3 pentru a-și menaja titularii pentru returul de miercuri cu Steaua. Adversara Stelei a fost cea care a deschis scorul prin Trujici, însă în numai cinci minute s-a văzut condusă cu 2-1.

Înainte de a intra la cabine, formația lui Zoran Milinkovici a mai marcat o dată prin Kojici, însă n-a fost de ajuns și în minutul 72 Novi Pazar a dat lovitura de grație după golul lui Askovski.

Partizan rămîne lider în Serbia, cu 6 puncte după trei meciuri, însă are o partidă în plus față de urmăritoare. Novi Pazar a acumulat 4 puncte după acest joc.

Mirel Rădoi a hotărît să menajeze și el titularii pentru jocul cu Partizan și a introdus în teren rezervele pentru meciul cu FC Botoșani. Mai multe detalii AICI.

Așa a arătat echipa de start a lui Partizan în meciul cu Novi Pazar:

Partizan - Steaua se va juca miercuri de la ora 21:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.