Campionate

Salariu colosal! Manchester City îl tentează cu o ofertă halucinantă pe Guardiola, intrat în ultimul sezon de contract la Bayern

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday 2nd of August 2015 12:00

Potrivit The Sun, șeicii din Emirate sînt pe cale să-l convingă pe antrenorul spaniol să nu prelungească înțelegerea cu bavarezii. ”Nu am siguranța că sînt omul potrivit pentru Bayern”, a alimentat știrea Pep

Chiar în ajunul startului celui de-al treilea sezon la Bayern, Pep Guardiola a agitat apele, întărind speculațiile că în 2016 va pleca. "N-am siguranța că sînt omul potrivit pentru acest club", a spus înaintea Supercupei cu Wolfsburg. Și imediat presa engleză a plasat știrea-bombă. "Pep o va antrena pe Manchester City peste un sezon, oferta fiind de nerefuzat pentru spaniol. 27 de milioane de euro salariu anual pînă în 2021", a dezvăluit ieri tabloidul The Sun.

"Dacă voi ajunge la divorțul de Bayern nu va fi nici o problemă. Știu că am dat tot ce-i mai bun și voi continua s-o fac. Nu m-am decis încă asupra viitorului", a explicat Guardiola. Care, deși a dominat clar campionatul Germaniei, nu a putut să cîștige în primii săi doi ani și Liga Campionilor, așa cum reușise predecesorul său, Jupp Heynckes.

"Nu am primit nici o ofertă de la vreun club. Trei ani la o echipă sînt mulți, însă pentru a prelungi cu Bayern mai e suficient timp. Pînă atunci sînt mulțumit și recunoscător că sînt aici"
Pep Guardiola, antrenor Bayern

17.000.000 €e salariul anual pe care Guardiola îl încasează la Bayern, cel mai bine plătit antrenor din lume

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.