Liga 1

Rădoi a anunțat cînd revin Varela și Stanciu + ce discuții a avut cu Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 august 2015

Mirel Rădoi a vorbit după meciul cîștigat de Steaua în fața Botoșaniului, scor 1-0. Tehnicianul campioanei a explicat ce se întîmplă cu accidentații Varela și Stanciu, dar și ce a vorbit cu Mihai Stoica atunci cînd s-au revăzut.

"Varela se va recupera pînă miercuri. La Stanciu încă așteptăm să vedem ce se întîmplă. Dacă nu e refăcut 100% nu-l voi băga pentru că el e un jucător de viitor și nu vreau să recidiveze accidentarea", a spus Rădoi la Digisport.

...despre Mihai Stoica: "A fost o revedere călduroasă cu MM Stoica. Cred că el e mereu alături de noi. Discut cu el despre fotbal. Îmi place să mă "cert" cu cineva pe argumente. Cu el pot face asta pentru că se pricepe foarte bine"

...despre meciul cu Botoșani: "Băieții merită felicitări pentru că au avut ambiție și dăruire. Cred că am făcut un joc bun. Și Botoșaniul merită felicitări pentru că joacă un fotbal frumos. Aveam o serie de meciuri în care nu cîștigasem și e foarte bună această victorie. De mîine ne vom gîndi la partida cu Partizan și cred că ne vom întoarce de la Belgrad calificați. Nu numai noi odihnim jucătorii titulari, ci și alte formații din Europa. La Steaua nu există prima echipă și a doua echipă. Valoarea echipei mă face să spun că ne vom întoarce calificați de la Belgrad". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.