Liga 1

Alexandru Tudor făcut praf: "A fost șmecher și fin. E din altă lume"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 august 2015

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, l-a criticat în termeni duri pe Alexandru Tudor după jocul pierdut de moldoveni în fața Stelei, scor 0-1.

"Sînt prea trist de rezultat. Nu știu dacă am avut ghinion, sau dacă Tudor a fost un pic anti-botoșănean. Mi-e frică de reacția negativă a lui. Am crezut că e un arbitru care ține la prestigiul lui. Eu nu-l acuz, dar ceva s-a văzut. Un meci care azi trebuia să se termine cel puțin egal. Avem nevoie de oameni corecți în fotbal.

Nu vreau să spun că am pierdut din cauza lui Tudor. Cine-i poate face ceva lui Tudor? Că l-a amenințat pe Leo (n.r. Grozavu): «Data viitoare o să vezi tu ...» Să dea Dumnezeu ca data viitoare să fie normal la cap. Îl acuz pentru că a fost șmecher și fin. A fost un arbitru care ne-a lucrat la două-trei faze.

E prea dur, e din altă lume. El nu e cu jucătorii, e lumea lui și lumea jucătorilor. Atunci cînd pari frustrat, e o problemă. A fost un arbitru care în seara asta ne-a viciat în două trei ocazii", a spus Iftime la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.