Liga Campionilor

Sîrbii au început războiul psihologic cu steliștii: "Românii pot spune ce vor. Dacă dăm gol repede, le punem capăt speranțelor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 august 2015

Campioanele României și Serbiei se vor întîlni miercuri și vor juca practic pentru 10 milioane de euro. Sîrbii anunță că au pregătit perfect returul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Vulicevici, marcatorul golului din prima manșă, consideră că dacă Partizan va marca repede, va scrie într-o mare măsură istoria calificării.

 "Totul a fost atît de rapid, că nici nu mi-am dat seama. Nici n-am apucat să gîndesc, pur și simplu am șutat cu toată puterea, am pus toată răutatea în acel șut. Am fost supărat pe mine pentru că n-am jucat bine în prima parte a meciului. Sper ca Dumnezeu să mă ajute și să marchez și la retur, dar nu aș spune că țin neapărat, cît timp vom reuși să ne calificăm.

Romanii, de fapt fiecare poate spune ce vrea, important e ce se va întîmpla la ora meciului. Ideal ar fi să dăm gol repede, așa le-am pune capăt speranțelor. Dar nu trebuie să ne grăbim! Avem avantajul suporterilor, iar asta e important pentru noi", a spus Vulicevici în cotidianul sîrb Alo.

Partizan Belgrad și Steaua vor juca miercuri, de la ora 21:30, în direct pe Pro tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.