Tenis

VIDEO Fognini s-a răstit la Nadal în finala de la Hamburg: "Bă, nu mă călca pe nervi! Mereu faci la fel, nu vorbi cu mine!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 august 2015

Finala turneului de la Hamburg dintre Fognini și Nadal, cîștigată de spaniol, a avut mai multe momente tensionate (Detalii despre meci AICI).

Cel mai important dintre acestea s-a petrecut cînd Fognini i-a reclamat arbitrului că durează prea mult pînă servește Nadal. Italianul a profitat de o pauză din joc pentru a se certa cu arbitrul și a-i vorbi urît spaniolului.

"Nu mă călca pe nervi! Mereu faci la fel, nici nu mai vorbi cu mine! Același lucru întotdeauna. I-am zis arbitrului și înainte de meci, dar n-a făcut nimic", a tunat italianul, referindu-se la discuția avută cu arbitrul, în care i-a semnalat acestuia că Nadal trage de timp cînd e la serviciu.

Un alt moment care a ieșit în evidență a fost la final, cînd s-au acordat premiile. Nadal, campion la Hamburg, ținea discursul de final și a fost nevoit să se oprească: "Am crampe la picioare!", a spus schimonosindu-se de durere și a plecat mai devreme la vestiare în aplauzele asistenței. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.