Liga 1

Metodă inedită de protest a Botoșaniului: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 august 2015

FC Botoșani a contestat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor de la meciul pierdut cu Steaua, scor 0-1, iar antrenorul Leo Grozavu a anunțat că va recurge la o formă de protest inedită în momentul cînd va mai fi arbitrat de arbitrul bucureștean.

”M-am gîndit la o formă de protest. Oriunde voi antrena, la Botoșani sau în altă parte, o să stau în tribună cînd mă arbitrează Tudor. Mă duc înainte, ca să știu o treabă. Așa, stau un meci în tribună. Altfel, dacă mă elimină el, voi fi nevoit să stau două etape de suspendare”, a declarat Leo Grozavu pentru Libertatea.

...despre comisii: "Dacă o să mă cheme, nu o să mă prezint. Ce să caut acolo? Am zis ceva rău? Nu a văzut toată lumea ce s-a întîmplat acolo? Eu am de antrenat echipa, nu am timp de stat la comisii.

Tudor a venit cu temă. El așa face mereu, încearcă să dea lecții pe unde se duce. El trasează cum să fie umflate mingile, cum să stea antrenorii pe bancă, el dictează să fie cerul albastru, el le știe pe toate. La meciurile mele, dă cartonașe din minutul 1".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.