Europa League

Bagă rezervele? Astra are o șansă mare să o elimine pe West Ham din cupele europene

Articol de Vlad Ispas  —  Tuesday 4th of August 2015 12:00

Pentru Bilici, meciul cu Arsenal din Premier League e mai important decît returul de la Giurgiu

Marius Șumudică și ai lui primesc vești bune. Presa din Albion susține că antrenorul londonezilor, Slaven Bilici, pare să fie decis să sacrifice revanșa cu Astra, de joi seara, pentru a da randament maxim în confruntarea de pe Emirates contra lui Arsenal, de duminică.

West Ham a disputat duminică un alt amical, 1-2 cu Werder Bremen, iar croatul a trimis cel mai bun "11" în teren, renunțînd la ideea de a menaja pe cineva pentru partida de la Giurgiu.

Vice-căpitanul "ciocănarilor", Mark Noble, 28 de ani, nu este nici el încîntat de returul cu Astra: "Nu e ideal să mergem în România cu numai trei zile înaintea debutului din Premier. Nu știu ce va decide antrenorul în legătură cu formula de start, avînd în vedere că jucăm cu Arsenal duminică, cert e că meciul din Europa League s-ar putea să ne complice viața".

Valencia stă 12 săptămîni!

Unul dintre cei mai importanți jucători ai londonezilor, Enner Valencia, s-a accidentat în meciul tur contra Astrei, iar atacantul de 25 de ani risca să ia pauză pînă la Crăciun! Rezultatele testelor medicale au fost relativ bune pentru ecuadorian, acesta aflînd că nu va trebui să se opereze, însă va avea nevoie de circa 3 luni de refacere. West Ham s-a orientat imediat pe piața transferurilor și e gata să ofere 15 milioane de lire pentru Charlie Austin, vîrful de 26 de ani al celor de la QPR, care a marcat de 18 ori în sezonul trecut de Premier League.

108.600.000 €va încasa West Ham United pentru clasarea pe locul 12 în Premier League. A prins Europa League grație clasamentului fair-play

2.200.000 €va încasa Astra pentru clasarea pe locul 4 în sezonul trecut de L1, din drepturi TV

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.