Liga 1

VIDEO Faze controversate la Dinamo - ACS Poli! "Cîini" au primit un penalty, iar timișorenii au cerut două lovituri de pedeapsă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 august 2015

Meciul dintre Dinamo și ACS Poli a început cu un penalty corect acordat "cîinilor" de arbitrul Marius Avram la duelul dintre Luchin şi Lazăr, dar pe parcursul meciului și timișorenii au cerut două lovituri de pedeapsă.

Prima fază în care jucătorii lui ACS au vrut ca "centralul" să arate punctul cu var a venit în minutul 42, cînd Zicu a simulat în careu și Avram i-a arătat cartonașul galben.

Vezi VIDEO cu ambele faze

În finalul primei părți, timișorenii au mai vrut o lovitură de pedeapsă, după ce Curtean a trimis un șut-centrare, iar același Zicu a cerut penalty la un duel cu Feussi. Reluările au arătat că la respectiva fază a fost fault al fundaşului dinamovist, dar decizia corectă era ofsaid, Zicu fiind într-o poziţie evidentă de afară din joc. La această fază Avram a acordat corner, asistentul nesemnalizînd poziţia lui Ianis.

Toate cele 3 decizii ale lui Avram au fost corecte, penalty acordat pentru Dinamo şi două lovituri de pedeapsă refuzate oaspeţilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.