Liga 1

VIDEO+FOTO Harlem Shake » La primul meci ca titular, uriaşul Harlem Eddy Gnohere i-a adus lui Dinamo victoria aseară: 2-1 cu ACS Poli

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday 4th of August 2015 12:00

Atacantul, inexistent pînă la gol, a punctat înainte de pauză şi a fost idolul tribunelor în repriza secundă. Matei şi Elek deschiseseră balul în primele 8 minute

Cînd ai în echipă aproape la fel de mulţi foşti dinamovişti cîţi au păstrat "cîinii" din sezonul trecut și sînt pe teren, 4 față de 5, îi poţi da, involuntar, o mînă de ajutor fostei echipe. Sau un picior.

Click aici pentru VIDEO!

Ca Luchin, pătrar ce-a fost şi "căpitan" în Groapă. Care l-a împiedicat pe Lazăr în careu după doar cinci minute. Cel mai vechi dinamovist, Matei, n-a refuzat cadoul şi l-a executat pe Pap. 1-0!

Check-in Elek

Fără să aştepte ultimele silabe ale crainicului, Elek a răspuns imediat. Omul care începea sezonul trecut la eroicul Tărlungeni împingea mingea de aproape, după ce lituanianul Cerniauskas îi dăduse "deny" şutului lui Javi Hernandez. Al doilea gol la rînd pentru vîrful timişorean. Era doar minutul 8, meciul închis anunţat înainte de start fusese deja pus la rece pentru următoarele etape!

Însă doar pentru startul de festival. Fiindcă următorul şut periculos, Gavrilă, a venit cînd pauza bătea la uşă.

Reuşită la debutul ca titular

Dar nu s-a luat pauză fără să se anunţe notele din extemporal. Iar norocosul a fost chiar nou-venitul Gnohere, care şi-a mărit calificativul după o singură întrebare! A înscris din cîţiva metri după o gafă mare a lui Pap. Cu un "p" în minus faţă de stelist, cu un start de sezon la fel de slab ca aproape-tizul său.

Şi o diplomă cu premiu mare pentru Steliano Filip. Care, cu două minute înainte de centrarea de 2-1, scosese mingea din faţa liniei la o ghiulea trimisă de Llorente.

Harlem plăcut, Starokin invizibil

Şi-apoi, imediat după pauză, acelaşi Gnohere s-a remarcat în stilul "Diniţă": aflat în ofsaid, a plecat la plimbare la o minge lungă, specială pentru el. Gavrilă a simţit balonul, a zbughit-o după ea şi a fost aproape de 3-1. Însă Dan Popescu a salvat cu o "alunecare" de Soci 2014!

Iar Harlem a dat bine şi la impresia artistică. Peste inesteticul Starokin, ieşit la pauză. A lăsat mingea, s-a zbătut, publicul a exultat şi a cerut mai mult.

Vojnovici şi-a primit şi el botezul înainte de derby. Un trio străin care, probabil, se va reasambla la meciul cu Steaua.

Glonţul lui Goga

A intrat şi Roti pe final, dar Luchin nu l-a lăsat să-şi scoată mitraliera folosită cu Craiova.

Era s-o scoată Goga. "Decarul" timişorean s-a înălţat în careul lui Cerniauskas, a pus fruntea curat, însă mingea a ocolit de puţin bara porţii stîngi, într-o linişte care a purtat balonul ca pe un cortegiu.
S-a terminat 2-1. Şi a fost harlem shake. Dansul nebun al anului 2013, care începea într-o stare de latenţă, apoi schimba cursul întregului filmuleţ. Şi iniţiat de Harlem Gnohere.

76 de străinie borna la care a ajuns Dinamo aseară, prin folosirea lui Starokin: 64 doar în ultimii 10 ani!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.