Liga Campionilor

Părăsiţi de patron » Becali nu este interesat de meciul Partizan - Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 august 2015

Steaua şi Partizan se vor duela miercuri în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. În tur, la Bucureşti, scorul a fost 1-1.

Steaua a plecat în această dimineaţă spre capitala Serbiei, iar diseară echipa va susţine antrenamentul oficial.

Rădoi şi jucătorii nu vor fi însoţiţi de Gigi Becali, care a luat decizia de a nu merge la Belgrad. De cînd a ieşit din închisoare, patronul Stelei nu i-a mai însoţit pe jucători la meciurile din deplasare, nefiind alături de echipă nici la meciul cu Trencin. În schimb, Becali a fost la meciul de la Iaşi, din ultima etapă a sezonului trecut, unde a sărbătorit cîştigarea campionatului.

Zilele trecute, presa sîrbă anunţa că Becali va fi prezent la retur şi că ar fi avut chiar o solicitare inedită către şefii lui Partizan: să-i faciliteze o întîlnire cu Patriarhul Irineu al Serbiei. 

"Nu cred mă duc la Belgrad. Ce să fac eu acolo? Poate o să mă duc dacă vom cîştiga cu 2-0. Merg ca să mă relaxez", spunea Becali înainte de meciul tur cu Partizan.

Meciul Partizan - Steaua se va disputa miercuri, 5 august, de la ora 21:30, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citeşte şi: Cît înseamă calificarea cu Partizan » Ce sumă are asigurată Steaua dacă suprevieţuieşte în infernul de la Belgrad

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.